NPF Esports Academy

Danmarks største gamingevent har igen i år fornøjelsen af at invitere skoler og uddannelsesinstititioner til NPF Esports Academy! I Academy turneringerne skruer vi igen op for fællesskabet for uddannelsesinstitutioner med esportslinjer, og skaber de sandsynligvis bedste turneringer i landet for netop jer!
Turneringer i League of Legends og Counterstrike er omdrejningspunkterne, men vi sigter naturligvis også efter at få folk til at samles om den fælles interesse omkring esport, og udvikle fællesskaber på tværs af uddannelsesinstitutioner. Som en del af NPF er der naturligvis en Expo med udstillere, såvel som scenekampe, præmier og sidst men ikke mindst tonsvis af hygge!
NPF Esports Academy vil i år fokusere på velafviklede turneringer og en gennemført professionel oplevelse for deltagerne. Det betyder også at vi er endnu mere strikse omkring tilmeldingfrister til turneringer.
Alt afhængigt af deltagertallene vil der være 1 eller 2 turneringer i henholdsvist LOL og CS:GO – vi lover at dem der står tilbage som vindere af turneringerne vil blive hyldet på scenen og kunne løfte trofæet over hovedet!
Gi’ den alt hvad i har!

FAQ

NPF Esports Academy starter fredag d. 14 oktober kl. 12:00, og slutter søndag d. 16. oktober kl. 15:00, og finder sted i Messe C i Fredericia.

Til NPF Esports Academy vil blive afholdt turneringer i CS:GO (5v5) og League of Legends (5v5)

Se punktet “Billetter” i menuen i toppen, når billetsalget er startet.

Som tilkøb, er der mulighed for at købe forplejning.

Billetter kan købes både via vores online billetsalg med kreditkort, eller via EAN faktura. For at få tilsendt EAN faktura, skal du/I sende en email til [email protected], og angiv heri hvor mange billetter der ønskes, og EAN nr.

Billetter kan købes her

Enhver uddannelsesinstitution er velkommen til at deltage. Da det er første år, har vi fokus på alle uddannelsesinstitutioner registreret enten i Danmark, Sverige, Norge, Finland og resten af Europa.

Er din uddannelsesinstitution ikke fra de nævnte regioner, så tag endelig kontakt til os – jeres uddannelsesinstitution er selvfølgelig også velkommen.

Ja, undervisere skal også betale.

NPF Esports Academy er et event kun for udannelsesinstitutioner. Her kan I møde, og dele erfaringer med, andre udannelsesinstitutioner med lignende fokus, og opleve det kæmpe fællesskab, der er fostret omkring esport.

Hertil vil der være unik mulighed for at vise jeres skole frem til fremtidige elever (skriv til [email protected] for at høre mere om mulighederne), og ikke mindst vil der være dedikeret tid til at udveksle kompetencer igennem workshops for både elever og trænere/undervisere, foredrag med esports professionelle, networking mellem trænere/undervisere, og ikke mindst mulighed for et indblik i kræfterne bag afholdelse af et stort event som NPF.

Én uddannelsesinstitution kan stille med så mange hold som man har elever til (5 per hold). Jo flere jo bedre!

Ja. Hvis blot I henvender jer på forhånd, så hjælper vi gerne med at I kan sove samlet.

I kan ikke selv vælge pladser. Pladser vil blive tildelt af NPF i området afsat til NPF Esports Academy.

Jeres hold vil naturligvis komme til at sidde samlet, og i området afsat til alle deltagere til NPF Esports Academy.

Ét hold kan bestå af op til 7 spillere, men kun 5 kan spille ad gangen, og der kan kun skiftes ud i spillere imellem maps.

Skulle en spiller, før eventet, blive forhindret i at deltage, så kan uddannelsesinstitutionen frit tage en anden elev med istedet, og denne elev kan indgå i holdet.

For optimal oplevelse, anbefaler NPF at man stiller hold med så præcist 5 spillere, som muligt, således eleverne er mest muligt aktiveret.

Det er muligt at tilkøbe forplejning hvis dette ønskes. Se flere detaljer på billetsiden.

Hertil vil der være en række forskellige tilbud af mad til eventet, og det er også tilladt selv at medbringe mad.

I tilfælde af allergener eller særlige krav til mad, så henvend jer gerne på forhånd. Det er kun muligt at købe dette specielt tilberedt mad mod bestilling på forhånd.

NPF sørger for at der er både vand og frugt frit til rådighed for alle deltagere til NPF Esports Academy. Der er påregnet 2 stykker frugt pr. deltager pr. dag, og 3 liter vand.

Ja, I er velkommen til selv at medbringe både mad og drikke, men NPF anbefaler at I støtter NPF og køber jeres mad og drikke til NPF.

Det er også muligt, på forhånd, at bestille fuld forplejning, inklusiv morgen-, middags-, og aftensmad, samt vand og frugt.

Ja. Det er muligt, lørdag, at komme ind som gæst til NPF. Du kan læse mere om at være gæst til NPF her.

Ja. Som til NPF, er der en række ting der er relevante at have med til NPF Esports Academy.

Læs mere her: https://npf.dk/huskeliste/

Der stilles ikke computere til rådighed, og I skal selv medbringe én computer pr. elev.

Har I ikke selv mulighed for at medbringe computere, så skriv til os på [email protected], så vil vi gerne forsøge at hjælpe med kontakt til eksterne leverandør, hvorfra computere kan lejes.

Hvis en computer går i stykker er der eksperter til stede til NPF der kan hjælpe med at fejlsøge på computeren, og hjælpe med at få den til at virke igen.

Skulle hardware gå i stykker, eller skulle I have glemt noget derhjemme, så vil Elgiganten være til stede til NPF, hvor det vil være muligt at købe nyt udstyr til gode priser.

Til NPF Esports Academy, gælder samme regler som til NPF. Du kan læse reglerne her:

https://npf.dk/regler/

Ja. NPF hjælper gerne hvor vi kan. Har I enten plads på jeres bus til andre, eller mangler I køre-lejlighed, så send gerne en email til [email protected], og så formidler vi gerne kontakt hvis der er andre uddannelsesinstitutioner der matcher jeres behov.

Tilmelding til Esports Academy

Esports Academy er for hold fra uddanelsesituationer eller skoler.

Hvis i vil tilmelde jeres hold til esports Academy bedes i fremsende en mail til [email protected] hvor i beskriver hvor mange pladser i ønsker (trænere skal også tilmeldes!) om det er med eller uden forplejning, og eventuel faktureringsoplysninger.
Efter tilmelding vil der blive fremsendt en faktura, som skal betales før at tilmeldingen er gældende.

Læs mere under punktet “Billetter” i menuen i toppen, efter billetsalget er startet.