Content Creators til NPF 2021

Hvert år har vi en række inviterede content creators med til NPF. Nedenfor kan du se hvem der gæster NPF, og deres sociale medier.

ROASTED TOAST

Halløj! Jeg hedder Marcus, og de fleste kender mig nok som Roasted Toast. Min primære interesse indenfor gaming er klart rollespil. Hele min kanal er opbygget omkring spillet ved navn FiveM, som så er rollespil i GTA 5.
Til dagligt streamer jeg fra YouTube af, hvor jeg har et stort fællesskab af følgere der også kan lide rollespil, så hvis du er en af dem der IKKE kender til det spilunivers jeg er forelsket i, så synes jeg klart du skal tjekke det ud, måske er det også noget for dig?

GOJESPER

Hej med Jer! Jeg hedder Jesper, bedre kendt som GoJesper. Jeg er 28 år og kommer fra Sjælland. Primært YouTuber med Pokémon GO, men streamer også forskellige spil på Twitch for hyggens skyld. osu!, LoL, Minecraft, Valorant. Er sjældent i Jylland, så NPF bliver en god mulighed, for at komme og sige hej. Vi ses til NPF!

ERDIKLOWMAN

Casper, jeg kommer oprindeligt fra kolding men er flyttet til nordjylland – 26 årgie streamer – hovedesageligt fivem streamer, men streamer det som jeg og mit community har lyst til. Jeg streamer kun på twitch da youtube aldrig har sagt mig noget udover med videoer. Jeg har lavet nogle forskellige ting på min twitch kanal bla “Projekt stop mobning” da jeg syntes det er alt for udbredt og det er for stor en del af internettet. Glæder mig til at se jer til NPF i er velkommen til at kigge forbi og sige hej!

MOLLE4291

hej jeg hedder molle jeg er 35 år gammel og far til 4, jeg kommer fra sjælland fra en lille by der hedder ruds vedby, jeg streamer på twitch under navnet molle4291, jeg streamer primært costum games og laver giveaways i kan se min kanal her https://www.twitch.tv/molle4291 , min kanal går udelukkende ud på at hygge mig med mine seere, så derfor spiller jeg altid med alle dem jeg kan nå

DISCR33T1

Efter at have været med i TV-programmet Tæv din Teenager sæson er jeg begyndt at streame, bl.a Fortnite, Just Chatting og alt andet mellem Himmel og Jord. Som noget helt NYT er jeg blevet Content Creator for BLUE Mic Crew.

QUITOOOO

Mit navn er Noah, men jeg er bedre kendt under navnet Quitoooo. Jeg er en dreng på 18 år og er bosat i Aalborg. Til dagligt laver jeg primært CS:GO indhold på min YouTube og Twitch kanal og går på Handelsskolen ved siden af.

BANISHMASTER

Jeg hedder Michel, bedre kendt som banishmaster. Jeg er 31 år, kommer fra Skjern og jeg spiller og streamer en masse fortnite hver dag. Udover fortnite spiller jeg også Pokemon GO, og tager på ghost hunts. Twitch.tv/banishmaster det er der det hele sker 😀

MIZZI_DK 

Jeg hedder Michella, bedre kendt som Mizzi. Jeg er en frisk, udadvendt og imødekommende kvinde, som altid har fart over feltet. Jeg elsker at udfordre mig selv, som jeg gjorde ved at starte med at game som 20 årig, kun et år efter sidder jeg i dag som fuldtidsstreamer på platformen Twitch.tv, hvor jeg har skabt et fantastisk fællesskab med en masse søde mennesker.

RAMZIIN

Som alle andre streamere, så har jeg en stor passion for gaming. Det er noget jeg har været i gang med siden de unge teenager år. Jeg spiller primært CS:GO på et competitivt niveau, hvorfor jeg lægger vægt på et godt gameplay mens jeg streamer. Der er dog også plads til andre spil, hvor jeg blot sidder og hygger mig med mine viewers.

ANDERSB2000

Mit navn er Anders Lykke-Bertelsen, jeg er 21 år gammel også elsker jeg at underholde og entertain online. Udover at jeg skal være far til November så medvirker jeg også i serien Fraggers i Form, og det er gutterne derfra som jeg har fået muligheden for at tage med til dette års NPF 2021.

BEUCHERTGAMING

Mit navn er Christian, bedre kendt som Beuchert. Jeg har som dig en stor passion for gaming, jeg bliver aldrig den bedste til gaming så jeg går altid efter at stemningen er i top! Der bliver både spillet og castet cs samt diverse underlige spil du ikke har hørt om før! Jeg håber at vi ses på streamen og til NPF

Fraggers i form

Sæson 2 af CSGO-serien Fraggers i Form er landet! I sæson 2 bliver de fem Fraggers kastet ud på endnu dybere vand med vildere, sjovere og mere tossede opgaver end nogensinde! Både på serveren og i det virkelige liv. Fraggers gutterne kommer alle fra Østjylland og deltager til eventet som stolte østjyder, som gerne vil i bedre form.

STANLEY_MOV 

“Du kender mig fra TikTok”
Navnet er Stanley, jeg er 26 år og shitposter daligt på tiktok. Nogle gange streamer jeg også på Twitch, hvor jeg spiller action og gyserspil og sover på stream *Zzz*
Jeg prøver at være så all-inclusive og wholesome som muligt, og hvis du fanger mig på en god dag, får du måske en joke eller 2 😉

SUPERPINKYKITTY  

Hej! Jeg hedder Sabine, og jeg streamer fuldtid på Twitch! Og der spiller vi alt fra hus til retro som Magnus og Myggen til gys! Samt med masser af godt humør! I har måske fornylig set mig i DR3’s upcomming program eller helt tilbage fra de gamle YouTube dage! Jeg glæder mig SUPER meget til at møde jer til NPF 2021

TCSTARRAPALA

Halløjsa! Mit navn er Søren og jeg er bedre kendt under navnet “TCStarRapala” på twitch, hvor jeg primært streamer CS:GO og andet lir. Min kanal er samlingspunktet for alle der elsker et godt grin og hvor vi kan tage pis på hinanden ! Håber du kigger forbi! Så lover jeg noget varmt content

HemmeligeLaerke

Hej, jeg hedder Lærke, men går til dagligt under navnet HemmeligeLaerke på Twitch. Her streamer jeg ind i mellem, når jeg lige finder tid til det. Det primære spil jeg spiller på stream er CS:GO, hvor jeg bare spiller for hyggens skyld med venner eller seere. Håber vi ses til NPF, kom endelig hen og sig hej!

MARIEWATSON

Jeg hedder Marie-Louise, dog bedre kendt som Marie Watson. Jeg er fuldtids live streamer på platformen Twitch samt youtuber. Mit indhold er primært gaming, hvor jeg spiller meget Planet Zoo, Fortnite, Minecraft, Valorant, Counter-Strike og mere. Jeg kan dog også godt lide at lave vlogs, eller andre former videoer, hvor kan være kreativ. Mit fokus i alle mine videoer/indhold, er altid at have’ det sjovt og være positiv, samt bruge tid på mine følgere. Mine følgere beskriver mig som: hjælpsom, sjov og frisk, som jeg også er meget enig i. Jeg er altid klar på en masse sjov og ballade, især hvis jeg kan inkorporere mine følgere.

Albina

Musik er min kæmpe passion! Lige siden jeg var en lille pige vidste jeg, at jeg ville bruge min fremtid med en mikrofon i hånden og et kamera foran mig. Derfor var det en oplagt mulighed for mig, at begynde at livestreame på twitch, hvilket jeg har gjort i næsten to år. Det har været helt igennem fantastisk, da jeg føler mig hjemme foran kameraet og jeg elsker at entertaine. Udover at optræde med musik, så gamer jeg også og afprøver diverse ting. Jeg vil ikke begrænse mig selv, og det ser man også meget af på mine live-streams. For mig er branding og et godt image meget vigtigt. Alle er velkommen på min stream og jeg bevarer altid en god stemning. Derudover er det også vigtigt for mig, at finde de rette samarbejdspartnere, så vi kan få det ultimative ud af hinanden.

Rasmusnie

Jeg er en 19 årig dreng, der elsker at underholde! Sammen med mit fantastiske hold, Copenhagen Flames skaber jeg content på diverse sociale medier. Jeg går meget op i at alt gerne skal være positivt, og have en positiv stemning :=) Fortnite er næsten det eneste der bliver spillet og streamet, men det passer mig også meget godt 😉 Jeg har været med til NPF et par år nu, og jeg glæder mig meget til at deltage igen i år!

KRUKKE 

Hey! Mit navn er Asger, bedre kendt som Krukke. Jeg er primært Youtuber, men streamer også engang imellem på Twitch. Hvor der nogen gange arrangeres sjove events som Talentshow, CSGO-Jail og mere. Mit indhold står mest på gaming, men engang imellem også noget IRL

PINKORICHID

Pink her! Jeg er 22 år gammel, læser til datamatiker på Sjælland og bor på kollegie. I min fritid spiller jeg en masse csgo (primært). Jeg streamer kun på twitch og har gjort det lidt over et år nu. Jeg har fuld fokus på min chat (altid), så man skal ikke forvente det store gameplay fra mig. Men vi er her jo også kun for at have det sjovt. Derfor er jeg også målrettet efter at skabe et skønt fællesskab hvor alle har det godt sammen. Jeg streamer oftest “Just chat” eller “CSGO”.

Connie Heinz

Yo yo!
Jeg hedder Johan, og til dagligt streamer jeg på den mest fantastisk platform, nemlig Twitch. Her underholder jeg hver dag hundredevis at mennekser som har den samme interessere som mig, nemlig rollespil.
Mit primære spil er FiveM, hvor jeg lever mig ind i rollen som Connie på 83. Det er den fedeste følelse at udføre et godt scenarie og frembringe en masse smil på mit fællesskab. Er du ikke en del af Heinz-fælleskabet, og kunne du tænke dig at opleve den samme form for humor, så synes jeg bestemt at du skal tjekke min kanal ud på Twitch. – måske er det noget for dig?

Huckle_TV

Hejsa! Mit navn er Mette, men måske du genkender mig som Huckle_TV. Hvis ikke, så glæder jeg mig meget til at lære dig at kende! Jeg er 25 år gammel, studerer psykologi i Aarhus og bruger fritiden på blandt andet streaming og gaming. Du kan se mig spille meget varierede spil, alt fra LoL til Farming Simulator! Glæder mig til det fedeste NPF!

KILLAKRIS

Hej jeg er Killakris, jeg er world of warcraft streamer og youtuber! Jeg laver en masse guides og ingame community events.

Der til er jeg casemodder og har lavet nogle ret vilde builds. Til NPF har jeg mit casemod Project cerberus med, som er et dual system. Glæder mig til at se jer!

Agge

Jeg er en knejt på 14 år med interesse for mad og streaming. Mit mål er, at vi har det sjovt i køkkenet. Og måske endda kunne give et tip eller to med på vejen. Alle er velkommen uanset om du aldrig har haft en gulerodsskræller i hånden, eller er uddannet kok! Håber du vil følge med på rejsen?

PedellenTV  

Dansk livestreamer på Twitch
Streamer alt fra det sjoveste GTA RP/Farming Simulator m.m. til det mere seriøse Counter-Strike: Global Offensive. Ganske kort om mig: Navet er Allan er 39 år, bosat i Horsens med 2 dejlige børn og Pedelkonen Tine. Har spillet meget CS:GO før i tiden men faldt over GTA RP & Farming Simulater 19, hvor der bliver lavet et lille tvist af RP. Alt i alt er jeg en hyggelig streamer som sætter sine seere i første række.

Jaina  

Jeg hedder Anna og går under navnet Jaina. Jeg er 22 år gammel og er fra Hovedstaden. I min fritid streamer jeg på twitch. Jeg spiller og streamer World of Warcraft og Overwatch. Dog kan jeg godt streame andet, hvis jeg føler for det. Jeg har spillet computer lige siden, jeg kan huske og jeg er vild med det!

Zooda

Jeg er 29år, som kommer fra Horsens. Jeg er en all around gamer, så jeg kommer tit forbi de spil der hitter på marked. Men for tiden er det primært Valorant, og New World der bliver spillet på livestream. Youtube kanalen er sat på en pause. Men regner med at vende tilbage på et tidspunkt.

JOSEFINECS

Jeg startetede med og game i starten af mine teenager år. Det seneste år og et halvt har jeg spillet CS:GO for Copenhagen Flames Fe, og primært fokuseret meget på det, men udover CS:GO så streamer jeg også indimellem, jeg startede med og stream for omkring 2 år siden, hvor jeg har streamet on and off, men håber på at streame noget mere og mere consistent.

Andre creators som også deltager til NPF2021: