Content Creators til NPF 2022!

Her kan du se hvilke Content Creators du kan komme og møde til NPF!

GOJESPER

Hej med Jer! Jeg hedder Jesper, bedre kendt som GoJesper. Jeg er 29 år og kommer fra Sjælland. Primært YouTuber med Pokémon GO, men streamer også forskellige spil på Twitch for hyggens skyld. osu!, LoL, Minecraft osv. Er sjældent i Jylland, så NPF bliver en god mulighed, for at komme med ud og spille. Vi ses til NPF!

ROASTED TOAST

Halløj! Jeg hedder Marcus, og de fleste kender mig nok som Roasted Toast. Min primære interesse indenfor gaming er klart rollespil. Hele min kanal er opbygget omkring spillet ved navn FiveM, som så er rollespil i GTA 5.
Til dagligt streamer jeg fra YouTube af, hvor jeg har et stort fællesskab af følgere der også kan lide rollespil, så hvis du er en af dem der IKKE kender til det spilunivers jeg er forelsket i, så synes jeg klart du skal tjekke det ud, måske er det også noget for dig?

MARIEWATSON

Jeg hedder Marie-Louise, dog bedre kendt som Marie Watson. Jeg er fuldtids live streamer på platformen Twitch samt youtuber. Mit indhold er primært gaming, hvor jeg spiller meget Planet Zoo, Fortnite, Minecraft, Valorant, Counter-Strike og mere. Jeg kan dog også godt lide at lave vlogs, eller andre former videoer, hvor kan være kreativ. Mit fokus i alle mine videoer/indhold, er altid at have’ det sjovt og være positiv, samt bruge tid på mine følgere. Mine følgere beskriver mig som: hjælpsom, sjov og frisk, som jeg også er meget enig i. Jeg er altid klar på en masse sjov og ballade, især hvis jeg kan inkorporere mine følgere.

DISCR33T1

Efter at have været med i TV-programmet Tæv din Teenager sæson er jeg begyndt at streame, bl.a Fortnite, Just Chatting og alt andet mellem Himmel og Jord. Som noget helt NYT er jeg blevet Content Creator for BLUE Mic Crew.

BANISHMASTER

Jeg hedder Michel, bedre kendt som banishmaster. Jeg er 31 år, kommer fra Skjern og jeg spiller og streamer en masse fortnite hver dag. Udover fortnite spiller jeg også Pokemon GO, og tager på ghost hunts. Twitch.tv/banishmaster det er der det hele sker 😀

ANDERSB2000

NPF 2022 er tilbage, og det samme er jeg! Mit navn er Anders Lykke-Bertelsen og jeg går under gamertagget AndersB2000. Udover at producere radio, lave tv, studere, være far på fuldtid og lave en masse content, så kommer jeg altså også til årets fedeste Lan Party! Jeg glæder mig meget til at hilse på dig og have en fantastisk weekend i dit selskab!

SUPERPINKYKITTY  

Hej! Jeg hedder Sabine, og jeg streamer fuldtid på Twitch! Og der spiller vi alt fra hus til retro som Magnus og Myggen til gys! Samt med masser af godt humør! I har måske fornylig set mig i DR3’s upcomming program eller helt tilbage fra de gamle YouTube dage! Jeg glæder mig SUPER meget til at møde jer til NPF

HemmeligeLaerke

Hej, jeg hedder Lærke, men går til dagligt under navnet HemmeligeLaerke på Twitch. Her streamer jeg ind i mellem, når jeg lige finder tid til det. Det primære spil jeg spiller på stream er CS:GO, hvor jeg bare spiller for hyggens skyld med venner eller seere. Håber vi ses til NPF, kom endelig hen og sig hej!

KRUKKE 

Hey! Mit navn er Asger, bedre kendt som Krukke. Jeg er primært Youtuber, men streamer også engang imellem på Twitch. Hvor der nogen gange arrangeres sjove events som Talentshow, CSGO-Jail og mere. Mit indhold står mest på gaming, men engang imellem også noget IRL

Connie Heinz

Yo yo!
Jeg hedder Johan, og til dagligt streamer jeg på den mest fantastisk platform, nemlig Twitch. Her underholder jeg hver dag hundredevis at mennekser som har den samme interessere som mig, nemlig rollespil.
Mit primære spil er FiveM, hvor jeg lever mig ind i rollen som Connie på 83. Det er den fedeste følelse at udføre et godt scenarie og frembringe en masse smil på mit fællesskab. Er du ikke en del af Heinz-fælleskabet, og kunne du tænke dig at opleve den samme form for humor, så synes jeg bestemt at du skal tjekke min kanal ud på Twitch. – måske er det noget for dig?

Huckle_TV

Hejsa! Mit navn er Mette, men måske du genkender mig som Huckle_TV. Hvis ikke, så glæder jeg mig meget til at lære dig at kende! Jeg er 25 år gammel, studerer psykologi i Aarhus og bruger fritiden på blandt andet streaming og gaming. Du kan se mig spille meget varierede spil, alt fra LoL til Farming Simulator! Glæder mig til det fedeste NPF!

MexiDK

I am a fulltime streamer on Twitch where my main content is “Just Chatting” or ”IRL” such as Pokemon:GO combined with outdoor living. I simply love being active while playing games.
My main focus is to have fun and and make other people smile.
I use my other SoMe channels whenever I’m offline for marketing and for updates on what I am up to. Besides that, I love sharing all kinds of funny and personal moments with my followers. My viewers describe me as kind, thoughtful, funny and happy. I believe happiness is joy of life and if I can affect just a few, my job is done.

MINNAMUMI

My Twitch community stands out by always welcoming newcomers and we’re always excited to have new people in the chat. Treating each other with respect is something I value immensely, and I always strive to transfer this into my streams and community. Because of these values, I chose to establish my Twitch team “No Hate Club” in 2020.
I began my gaming journey as a true “PlayStation-gamer”, but when I started streaming through Twitch in 2017, my horizons in terms of gaming broadened. This has led to my current streams being on several different consoles like PC, Nintendo Switch and PlayStation.

DINGODRENG  

Hej! Mit navn er Nicolai, men de fleste kender mig online under navnet “Dingodreng”.
Jeg underholder primært mine seere via gaming, og mere specifikt spillet “League of Legends”. Jeg er dog ikke bleg for at prøve nye spil, og følge med tidens trend. Mine seere elsker når jeg spiller World of Warcraft! Fællesskab og hygge er 2 ting der er i højsædet på min stream. For mig betyder det meget, at alle føler sig velkomne og inkluderet. Hvis du er til NPF, så kom endelig hen og sig hej!

Agge 

Jeg er en knejt på 15 år og en såkaldt “madstreamer”, da det primære fokus på min kanal er madlavning. Jeg prioriterer super højt, at vi har det sjovt, og at man måske endda kan få et tip eller to med på vejen. Alle er velkomne uanset, om man er uddannet kok eller aldrig har haft en gulerodsskræller i hånden!

Festaben 

Hey! Mit navn er Jon, og jeg er 21 år gammel. Når jeg kommer hjem fra studiet, elsker jeg at lave Minecraft videoer til kanalen Festaben. Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker til NPF!

Shadys  

Mit navn er Simon, og jeg kører YouTube kanalerne ShadysMC og ShadysGaming. Jeg startede på YouTube i 2016, som blot 10 årig. Jeg ser nu frem til mange år endnu, hvor der skal produceres en masse indhold.

SJacob 

Hej! Mit navn er Jacob, jeg er 21 år og nuværende i gang med et sabbatår. Jeg står bag kanalen SJacob. YouTube har altid haft min interesse, hvor jeg igennem de seneste 6 år har lavet Minecraft indhold til den yngre målgruppe.

Laust  

Mit navn er Laust, og jeg er 19 år gammel. Lige nu bor jeg i Jylland og elsker at underholde andre med mine videoer! Jeg har lavet YouTube på den her kanal i over 8 år nu. Det har været noget af en rejse, og jeg ser frem til mange år endnu!

Gesus

Mit navn er Marius Weist Ipsen, bedre kendt som “Gesus”. Til dagligt er jeg elev i Føtex, og min fritid bliver brugt på at lave underholdning over internettet, helt kvit og frit! Mit primære spil er FiveM, hvor jeg hovedsageligt spiller på min karakter ved navn Cornelius som er betjent. Cornelius er altid frisk med en fræk kommentar, og en god omgang mørk humor som i den græd sætter sit præg på underholdningen.

LeifHansenRP

Hejsa! Jeg hedder Søren, men de fleste kender mig som Leif (ham den sure jeg vender ryggen mod)
Jeg spiller typisk GTA-RP på mine streams! Jeg elsker at underholde, og specielt igennem streaming. Min karakter “Leif” er en aggressiv sur små-gammel mand. Jeg lover at være det omvendte til NPFnår jeg eventuelt mødes med jer! 😉 Håber vi ses og at i får et godt NPF sammen!

JensForum

Goddag mit navn er Jens! Du kender mig sikkert fra Youtube, hvor jeg blandt andet laver sketches, såsom at være kreativ med tilfældige ting (plastik kopper, blyanter, papkasser), eller snakke videoer (Jeg Googler…, Jens’s Forum). Jeg har også en gaming kanal “JensForumGAMING”, hvor jeg spiller alt fra Indie til GTA V! Håber vi ses til NPF!

Melena_M

Halløjsa! Mit navn er Melena og jeg er 26 år gammel. Til daglig er jeg pædagog og i fritiden streamer jeg på Twitch. Jeg spiller en masse forskellige spil på min kanal, laver IRL streams og nyder at bruge tid sammen med mit community. Det er vigtigt for mig at mit community hygger sig og har det sjovt inde hos mig, hvor der altid er plads til at være sig selv. Jeg glæder mig utroligt meget til dette års NPF og til at møde jer alle sammen

Zooda

Ey yo!, mit navn er Stefan, men går under navnet Zooda. Tidligere aktiv streamer og youtuber, men har haft fokus på irl livet. Dog vender jeg stærkt tilbage, da jeg elsker gaming, og synes det hyggeligt at underholde/snakke med seere! Glæder mig til at se jer til NPF! Så kom endelig forbi til en lille snak!

CherryCoke1991

Hej! Mit navn er Julie, bedre kendt som Cherry (CherryCoke1991). På min Twitch kanal bliver der streamet rigtig meget forskelligt – alt fra Horror/Survival til CS eller RP, og så ellers en masse just chatting, hvilket jeg er ret god til! 😀
Glæder mig utroligt meget til at hilse på jer alle, kom endelig og sig hej

Jaxstyle

Fra sin lejlighed i Aalborg, leverer Jax det mest sete og hidtil tåkrummende indhold du nogensinde har set. Jax leverer alt fra React Andy content, til det mest hæsblæsende headshot rammene Warzone/CS Gameplay! (Med forbehold for variety Pog)

SondergaardLol

Går til dagligt på CBS, men når det bliver aften kan du fange mig på Twitch! Jeg er Challenger i League of Legends, og er #1 LISSANDRA I VERDEN!
I mine videoer spiller jeg mod nogle af verdens bedste spillere med et intenst high elo gameplay! Mit mål er at gøre gaming mainstream, og gøre det til en del af hverdagen! Man skal ikke skjule at man er en gigantisk nørd – ligesom mig 😉

Frengler