Bliver der NPF i år?

Ja! Vi er i fuld gang med at planlægge dette års event, og forventer at kunne afholde et fysisk arrangement i Messe C i Fredericia – som vi kender det!

Vi holder os løbende opdateret på myndighedernes retningslinjer, samt vaccine plan. Vi har planlagt et event, der kan afholdes forsvarligt med de retningslinjer, som vi nu kender til.

Her på siden har vi udarbejdet en FAQ, som forhåbentligt kan besvare alle dine spørgsmål. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os gennem Facebook, eller på mail@npf.dk.

Vi ses til NPF 2021!

Indholdet er sidst opdateret d. 27.05.2021.

Ses vi til NPF 2021?

Spørgsmål og svar

Svaret er ja.

Vi er i fuld gang med at planlægge dette års NPF – som vi plejer at gøre det. Vores ambition er at afholde NPF 2021 fysisk i Messe C i Fredericia og komme så tæt på som et normalt event, som vi kender det. Der vil formentligt være ting som skal gøres en smule anderledes – her især med fokus på folkesundheden.

Vi holder os løbende opdateret på de gældende retningslinjer, og tilpasser vores arrangement herefter.

Vi har efterhånden mange års erfaring med eventplanlægning, og har efterhånden en meget dynamisk model for vores arrangement. Derfor har vi mulighed for at tilpasse vores event på flere parametre. Det betyder at vi nemt kan justere på afstanden, eventets størrelse, antal deltagere og meget mere.

På nuværende tidspunkt har vi lagt op til at have plads til 2.000 deltagere.

I takt med at vaccinations planerne skrider frem, og forsamlingsforbuddet ophæves er vi klar til at udvide og tage imod flere deltagere. Vi anbefaler at man køber sin billet i god tid for at sikre en plads af planlægningsmæssige hensyn.

Ja – som tingene ser ud nu, og hvis vi skal følge myndighedernes retningslinjer er der et krav om fremvisning af COVID-19/Coronapas. Vi har dog erfaret os at meget kan ske, og derfor kan situationen se anderledes ud til oktober.

Bemærk, at hvis du er under 16 år er der ikke krav om coronapas.
Kilde: https://sum.dk/nyheder/2021/juli/nye-regler-for-coronapasset-

Hvis NPF 2021 aflyses som følge af COVID-19, vil du selvfølgelig få muligheden for at få din billet samt tilhørende tilkøb refunderet, eller overføre disse til 2022.

NPF bygger på frivillighed, og har ikke store faste udgifter til lønninger og andet. Men som for alle andre events har COVID-19 været en hård periode, og vi glæder os til at komme ud på den anden side.

NPF har eksisteret i mange år, og har mange trofaste deltagere, frivillige og partnere som alle gør det muligt at afholde NPF, næsten helt som vi plejer.

Den bedste måde ved at støtte NPF på er ved at købe din billet, så tidligt som muligt. Det giver os mulighed for i langt højere grad at planlægge årets event.

Når du har købt din billet, må du også meget gerne opfordre dine teammates til at gøre det samme – sammen er det lidt hyggeligere.

Del gerne på Facebook/Twitter/Instagram at du skal til NPF, så alle dine venner kan se det. #GoingToNPF