NPF stiller en Discord server til rådighed for deltagerne til NPF, men andre er også velkommen til at joine. Serveren kan bruges til chat imellem deltagere, om løst og fast. Yderligere vil den blive benyttet af GameCrew under selve NPF til at kommunikere. Det er derfor et krav, at turnerings-deltagere er på serveren under deres turnering.

Eller benyt invite koden “NPF”.

Ved at joine serveren, accepterer du automatisk de nedenstående regler.

Regler for brug af Discord

§1. Vær awesome 

Alt der ligger i denne regel er, at vi forventer folk er awesome på serveren. Ikke noget ondskabsfuldt, fornærmende, racistisk, homofobisk, pornografisk eller sexistisk tale til hinanden. Selvfølgelig vil dette ikke være et problem, men vi inkluderer det alligevel.

§2. Hold en god tone

Det tolereres ikke, hvis du bander, spammer, er upassende eller misbruger Discord features. Vi har det alle sjovere hvis man undgår dette.

§3. Hav det sjovt

Vi er alle til NPF for at have det sjovt. Så lad være med at tage alt personligt, og husk at det er gamere der er tale om. Vi skal kunne diskutere om løst og fast, uden at der skabes unødigt drama. Hvis du læser noget der fornærmer dig har du 3 muligheder, som alle skal forsøges i nævnte rækkefølge:

  1. Tag en dyb indånding, og fald ned inden du skriver dit positive svar.
  2. Lad være med at læse videre i den pågældende tråd.
  3. Kontakt en administrator.

§4. Snak sammen

Hvis der opstår splid imellem dig, og en anden bruger på Discord, så forsøg stille og roligt at skrive til personen hvad der er i vejen, og om de ikke vil stoppe. Virker dette ikke kan du kontakte en administrator.

§5. Support

Hvis du har spørgsmål ang. Discord, kan du sagtens stille det her. Har du andre spørgsmål omhandlende NPF, bedes du kontakte NPF HelpDesk enten via. vores Facebook side, eller på [email protected]

§6. Admins

Administratorer på Discord har altid sidste ord. Vi forbeholder retten til at kicke / banne / mute / andet den pågældende administrator finder passende, hvis nogen af de førnævnte regler bliver brudt.