Hvordan tilmelder jeg mig og reserverer plads?

Før du kan reservere en plads, skal du have købt en billet.
Ovenstående er først muligt når vi nærmer os pladsreservationen, som åbner til september.

Hvor meget plads har jeg?

Til NPF er der to typer af pladser.
– Almindelige pladser: Her deles 2 deltagere om ét bord der måler ca. 180 x 75 cm. Altså har hver deltager ca. 90 x 75 cm til rådighed.
– XL-Pladser: Her har hver deltager sit eget bord, der måler ca. 120 x 75 cm. Bemærk! XL-pladser er i et område for sig selv, så man kan ikke sidde ved siden af folk uden XL-pladser.

Hvad må jeg sætte til ved min plads?

Du må KUN tilslutte din computer og evt. en mobillader ved din plads. Ved computer forstås selve computeren og en skærm. 2 skærme kan også accepteres i enkelte tilfælde, så længe det ikke giver problemer. Bliver der problemer, kan vi kræve, at man kun har tilsluttet computer og en skærm, for ikke at overbelaste el-nettet.

Må jeg tage køleskab, elkedel osv. med til NPF?

Nej, du må ikke tage køleskab osv. med til NPF.

For ikke at overbelaste strømnettet, så er det KUN tilladt, at tilslutte computer, skærm og evt. mobillader ved din plads. Hvis der bliver tilsluttet mere, kan man overbelaste strømnettet, og dermed være skyld i at hele ens bordrække er uden strøm.

Hvordan opretter jeg en gruppe?

Hvis du ikke har tilmeldt dig til NPF, så skal du gøre det først. Under tilmeldingsprocessen bliver du spurgt om du vil oprette eller tilslutte dig en gruppe. Har du ikke gjort det under tilmeldingen, kan du gøre det ved at gå op i menuen Tilmelding, vælg Ret tilmelding og gruppe. Tryk så på knappen Opret gruppe.

Ovenstående er først muligt når vi nærmer os pladsreservationen, som åbner til september.

Jeg vil gerne være med til flere turneringer, kan jeg det?

Som udgangspunkt er alle turneringer åbner for alle. Dog er der den begrænsning at afholdes to eller flere turneringer samtidigt, så må du vælge hvilken én du ønsker at deltage i. Tidsplanen for hvornår hvilke turneringer afvikles annonceres på npf.dk så snart den er klar.

Hvornår åbner tilmeldingen til turneringerne?

Tilmelding til turneringerne åbner ved middagstid fredag, på start dagen for NPF.

Er der specielle billetter til managers?

Nej, der er ikke specielle billetter til managers. Hvis en manager ønsker at være til NPF sammen med sit hold, så skal vedkommende købe en billet, ligesom alle andre. Reglerne er sådan, da vi bruger en stor del af indtægter på, at gøre det sjovt for alle, at være til NPF, og dette får managers også glæde af.

Må gæster komme ind til NPF?

Ja. Se mere under punktet “Billetter” i menuen i toppen, efter billetsalget er startet.

Kan jeg komme i bad til NPF?

Ja, det kan du godt! Messe C (Fredericia Messecenter) ligger lige overfor Fredericia Idrætscenter, hvor det vil være muligt, at få et bad mod aflevering af en bade-billet der kan købes i NPF Shoppen. Se mere under punktet “Billetter” i menuen i toppen, efter billetsalget er startet.

Hvad regler er der til NPF?

Det burde selvfølgelig ikke være nødvendigt, at skrive at folk skal opføre sig ordenligt, for det ved alle jo. Men derudover så gælder der til NPF følgende regler.

Hvad sørger NPF for?

NPF sørger for, at du kan komme, og få en fed weekend sammen med vennerne. Og siden vi spiller computer, så er det vi skal bruge:

  • Strøm (ét stik pr. deltager)
  • Netværk (ét stik pr. deltager)
  • Internetforbindelse
  • Masser af hygge
  • Masser af turneringer
  • Stand-up både fredag og lørdag

Hvis jeg ikke har spillet, kan jeg så få en kopi?

Selvfølgelig kan du ikke det! Det er ulovligt at kopiere spil, og derfor vil NPF heller ikke acceptere, at man gør det til NPF. Dernæst er der så den detalje, at mange spil i dag kræver, at man bliver godkendt via internettet, inden man får lov til at spille det.

Skal jeg tilmelde mig for at være med?

Det er et ikke et krav at du tilmelder dig, nej. Dog er det påkrævet, at du har købt en billet.

Det er dog en kæmpe fordel at tilmelde sig, for så har man mulighed for at reservere netop den plads man gerne vil sidde på + man får tilsendt en masse relevante informationer og adgang til turneringer ved NPF.

Hvor gammel skal man være?

Vi har som sådan ikke nogen aldersgrænse. Vi stiller dog det krav, at man skal være gammel nok til at kunne klare sig selv, eller være sammen med en bror, forældre, ven eller tilsvarende, der sørger for dig.

Er du forældre, så læs evt. igennem vores Forældreinformation.

Hvad koster det?

Se punktet “Billetter” i menuen i toppen, efter billetsalget er startet.

Hvor lang tid varer det?

Det varer 51 timer, og mængden af søvn man får, er nok ret begrænset, selvom der er mulighed for at få en god powernap, når turneringerne holder pause for natten.

Hvor foregår det?

Se Tid og sted.

Skal jeg komme til det starter?

Du bestemmer selv, hvornår du dukker op. Det er muligt, at komme ind 24 timer i døgnet så længe arrangementet varer. (se mere under Tid og sted)

Hvornår er det?

Se Tid og sted.

Skal jeg selv have en computer med?

Ja, det skal du. Du kan også få en god idé om hvad du skal medbringe ved at kigge på vores huskeliste.

Hvad laver man til NPF?

Kort sagt, så spiller vi computer! Nu er verden ikke helt så simpel, for NPF er så meget mere end “bare” at spille computer, selvom det jo er en ret vigtig del af det. NPF er:

  • Computerspil på både højtniveau, men også for os almindelige gamere
  • Hygge
  • Nye venner
  • Udveksling af erfaring med computere