Generelle betingelser for deltagelse i konkurrencer på sociale medier

Vores privatlivspolitik kan læses her.

NPF forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 15 år.

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod NPF.

Præstationer (e.g. stemningsbilleder, besvarelser m.m) i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er NPFs ejendom og må overgives til tredje part med mindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. NPF forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af en konkurrence eller event på såvel NPF.dk som andre medier, som NPF anvender og administrerer. Dog oplyses der kun vindere på konkurrence med 10 vindere eller færre. NPF forholder sig også retten til ikke at offentliggøre vinder(e).

Præmier, der ikke er lagt krav på 3 uger efter de er vundet, forbliver NPFs ejendom. I forbindelse med afhentning/udlevering af præmier kan NPF kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Deltagelse efter sidste deltagelsesfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene NPF, der afgør om en deltagelse, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder NPF sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at deltagelsen kommer rettidigt frem. NPF kan ikke holdes ansvarlig for problemer med deltagelse/registrering, hvad enten det sker på internettet, pr. telefon, e-mail, etc.

NPF kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for deltagelse eller i et begrænset platform som f.eks. NPF.dk, Facebook ect.

Konkurrencedeltagere accepterer, at NPF må eksponere navn på NPFs platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering af vinderne i konkurrencen, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. NPF forbeholder sig retten til ikke at udlevere gevinster, hvis vinderen har givet udtryk om at benytte gevinsten til ulovlige formål, og derved overtræde gældende dansk lovgivning.

Ved deltagelse i en konkurrence afholdt af NPF er man indforstået med konkurrencebetingelserne beskrevet på denne side, og til enhver tid gældende dansk lovgivning.

NPF forbeholder sig ret til at annullere/afbryde konkurrencer uden forudgående varsel. NPFs afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Sidst opdateret d. 1. August 2020