• På denne side er det muligt, for gruppeledere til grupper med over 15 medlemmer, at ansøge om hjælp til pladsreservationen.

  Du kan ansøge frem til tirsdag d. 22. september kl. 22:00, herefter tager vi ikke længere imod ansøgninger.

  Det gode ved at få hjælp:
  Når du ansøger om hjælp til pladsreservationen, så reserverer NPF, på forhånd, pladser til jeres gruppe for at hjælpe med at sikre at I kommer til at sidde sammen.

  Det I så ikke kan:
  Når vi hjælper med at reservere pladser til jeres gruppe på forhånd, så kan I desværre ikke forvente at komme til at sidde lige foran scenen, eller andre fordelagtige placeringer. Disse vil være frit tilgængelige igennem pladsreservationen.

  Bemærk, denne ansøgningsformular skal kun benyttes af gruppens leder, og er kun for grupper med 15 eller flere medlemmer!

  Husk at I skal have oprettet jeres gruppe på npf.dk, og alle skal være tilmeldt gruppen som beskrevet her: https://npf.dk/saadan-tilmelder-du-dig-2/
 • Navnet på gruppen der skal reserveres plads til.
  Husk at skrive navnet præcist, og gruppen skal allerede være oprettet på npf.dk
 • Der reserveres KUN til det antal personer der er i gruppen, dette er blot for at dobbelttjekke. I kan dermed ikke reservere pladser til folk der endnu ikke har købt billet og tilmeldt sig.

  Ønsker om hjælp til grupper under 15 deltagere vil blive slettet uden videre!
 • Skriv hvor I ønsker at sidde, f.eks. "nederste højre hjørne", "ung-område" eller lignende. Skriv også gerne om I ønsker at sidde overfor hinanden, eller med ryg til hinanden, hvis det er nødvendigt.

  OBS: Ønsker særligt attraktive pladser vil IKKE blive efterkommet, disse pladser vil gå til dem der benytter pladsreservationen når den åbner.
 • For at vi kan vende tilbage til dig om din ansøgning er det vigtigt at vi ved hvordan vi skal kontakte dig, sørg derfor at du har opdateret emailen på din brugerkonto, og bekræft emailen ved at skrive den her.
  For at ansøge om hjælp til pladsreservationen, så skal du være leder af din gruppe.
  For at ansøge om hjælp til pladsreservationen skal din gruppe have 15 eller flere medlemmer.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.