Red Bull til NPF 2019!

NPF er stolte over at kunne præsentere Red Bull som ny samarbejdspartner, der skal hjælpe med at hæve eventet til endnu usete højder!

Red Bull stiller op med deres Gaming Grounds-område, der vil være home base for retro gaming, FIFA 19 turnering og mange andre fede aktiviteter under hele NPF 2019. De vil selvfølgelig også medbringe uanede mængder af god energi i deres Red Bull dåser!

Skal du med til NPF? Fortæl os hvem du tager med til NPF (på vores Facebook post), og hvorfor I har god energi, når I gamer sammen. Så trækker vi lod om følgende:

1 x Kasse Red Bull
1 x Spillertrøje fra ENCE

Vinderen vil blive udvalgt lørdag aften den 31. august.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie, og præmien overrækkes til NPF 2019. Denne giveaway er sponsoreret af Red Bull. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur. Er vinderen endnu ikke fyldt 16, vil kassen med Red Bull blive byttet til en kasse Simply Cola af Red Bull.