Introduktion

Følgende privatlivspolitik beskriver hvordan NPF-LAN ApS (herefter omtalt NPF) behandler dine personoplysninger.

Du kan læse vores generelle regler her.
Du kan læse vores turneringsbetingelser her.
Du kan læse vores cookiepolitik her.
Du kan læse vores konkurrencebetingelser for sociale medier her.

Hvem behandler mine oplysninger?

Al data er samlet og behandlet på vegne af

NPF-LAN ApS
Glenshøjparken 78
5620 Glamsbjerg
CVR: 35243151

I forbindelse med yderligere behandling af dine data, se afsnittetet “Hvem behandler ellers mine oplysninger?”.

Hvilke oplysninger behandler vi?

NPF indsamler følgende oplysninger om dig.

  1. Fornavn
  2. Efternavn
  3. Telefonnummer
  4. E-mail
  5. Adresse
  6. Bank kontonr.
  7. IP-Adresse
  8. Videoovervågning fra events og arrangementer
  9. Stemningsbilleder fra events og arrangementer

Hvordan indsamler vi dine oplysninger?

Det er primært dig der videregiver data til NPF. Vi samler også data i forbindelse med:

  1. Når du besøger NPF.dk
  2. Ved køb af billet
  3. Oprettelse af konto hos live/BACKEND i forbindelse med pladsreservation
  4. Ved support-henvendelser via e-mail, Facebook eller fysisk henvendelse til et event
  5. Videoovervågning fra events og arrangementer
  6. Stemningsbilleder fra events og arrangementer
  7. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

NPF benytter dine data til at afholde, og understøtte afholdelsen af events og online aktiviteter. Herunder målrettet elektronisk markedsføring.

Hvem behandler ellers mine oplysninger?

I forbindelse med behandlingen af dine oplysninger benytter vi en række tredjeparter. Nedenfor er disse listet, samt formålet med behandlingen.

live/BACKEND Ticket

https://livebackend.dk

Billetsalg og pladsreservation.
Google Inc.

https://about.google

Gmail til afsendelse og modtagelse af emails.

Google Suite til oprettelse af dokumenter m.m.

Google Analytics til analyse af hjemmesidebesøgende.

Hetzner

https://www.hetzner.com

Server-hostning, herunder support-system, intern data-deling blandt arrangører
Facebook

https://www.facebook.com

Support-henvendelser og markedsføring
Discord

https://discord.com

Support-henvendelser
Mailjet

https://www.mailjet.com

Udsendelse af nyhedsmails
CloudFlare

https://www.cloudflare.com

Ved besøg på npf.dk filtreres alt trafik igennem CloudFlare for at sikre brugeroplevelsen
E-conomic

https://www.e-conomic.dk

Bruges til regnskab
Totalbanken

https://www.totalbanken.dk

Bruges som bank
Shipmondo

https://shipmondo.com

Bruges til at forsende glemte sager, armbånd m.m.
Flickr

https://www.flickr.com

Opbevaring og fremvisning af billeder fra events

Markedsføring

NPF kan benytte indsamlede data til at fremsende målrettet markedsføring omkring events og aktiviteter, hvis der er givet samtykke til dette.

NPF kan benytte indsamlede data til markedsføring. Herunder f.eks. stemningsbilleder brugt på Facebook.

NPF videregiver/videresælger ikke data til tredjepart, med henblik på tredjeparts markedsføring. Alt markedsføring sker direkte af NPF og i forbindelse med NPF events og aktiviteter.

Hvad er dine rettigheder?

NPF skal gøre dig opmærksom på at du har følgende rettigheder i forbindelse med behandlingen af dine data:

Ret til indsigt
Du har ret til at se de personoplysninger, den dataansvarlige behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen. Der kan opføres et behandlingsgebyr i forbindelse med denne proces.

Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.

Ret til sletning
Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.

Ret til begrænsning af behandling
Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.

Ret til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.

Hvis du indsender en anmodning har vi én måned til at besvare denne. Hvis du ønsker at benytte dig af en af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne der er beskrevet under “Hvordan kontakter jeg jer?”

Hvornår sletter I mine oplysninger?

  1. Transaktionsdata om billetkøb slettes 2 år efter eventet hvor billetten er/var gyldig til.
  2. Informationer om finansielle transaktioner, herunder bankoverførsler, gemmes i 5 år som ifølge regnskabsloven.
  3. Informationer om IP-adresser og data om besøg på npf.dk slettes 2 år efter det næstkommende årlige event i uge 41.
  4. Videoovervågning fra events og arrangementer slettes efter 30 dage.
  5. Stemningsbilleder fra events og arrangementer gemmes fortløbende med henblik på at kunne se tilbage på tidligere events og arrangementer.
  6. Øvrige informationer slettes 2 år efter det næstkommende årlige event i uge 41.

Ændringer til vores privatlivspolitik

NPF vil løbende holde privatlivspolitikken opdateret. Du kan løbende holde dig opdateret på https://npf.dk/privatlivspolitik.

Privatlivspolitikken er senest opdateret d. 1. august 2020.

Hvordan kontakter jeg jer?

Hvis du har spørgsmål omkring vores privatlivspolitik, eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af følgende:

NPF-LAN ApS
Glenshøjparken 78
5620 Glamsbjerg

CVR: 35243151

Email: mail@npf.dk

Kontakt til myndigheder

Hvis du ikke føler at vi lover op til vores ansvar, eller har behandlet din henvendelse rettidigt, kan du rette henvendelse til Datatilsynet:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hjemmeside: datatilsynet.dk

Telefon: +45 3319 3200

Email: dt@datatilsynet.dk