ASUS Republic of Gamers

ASUS Republic of Gamers kommer igen i år med et super fedt setup i vores expo område!

I deres stand vil man bl.a. kunne opleve deres ASUS ROG Phone og dertil hørende mobilspil. Vi har også hørt rygter om, at der vil være noget Fortnite at finde hos dem ;).

Og for at gøre en heldig vinder klar til dette års NPF giver Republic of Gamers en Gladius II mus! For at have chancen for, at få fingre i den skal du ikke gøre andet end smide en kommentar til vores Facebook opslag, og nævne hvilken ven du skal tjekke ASUS ROG Phone ud sammen med til NPF!

Vinderen vil blive trukket fredag den 13. om aftenen!

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur. Konkurrencen er hverken administreret af eller associeret med Facebook. Konkurrencen er sponsoreret af ASUS Republic of Gamers.