OMEN deltager igen i år på NPF med en større stand end nogensinde før!

OMEN glæder sig til at byde jer velkommen til det helt nye OMEN univers, som vises frem under dette års NPF. I OMEN universet kan du blandt andet prøve deres fly simulator, deltage i deres OMEN Challenger – den heldige vinder får en præmie du ikke vil gå glip af! Prøv lykken i deres cash-grab money machine og vind fede giveaways. Derudover kan du prøve det nyeste OMEN hardware og få kyndig vejledning fra deres OMEN eksperter.

Gå ikke glip af et besøg på OMEN standen til NPF!

NB: Ikke nok med at OMEN har giveaways på deres stand, så udlodder de også giveaways lige her på opslaget!

Hvem af dine venner er den største Astralis fan? OMEN har smidt følgende i puljen til 1 heldig vinder, der kan dele med sin ven:

2 x Astralis Spillertrøjer
2 x Astralis Cap
2 x Astralis Hoodie

Deltag blot ved at give dit svar her i kommentarsporet på vores Facebook post.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie, og præmien overrækkes til NPF 2019. Denne giveaway er sponsoreret af OMEN by HP. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur.