Ung, frisk Gamer/Streamer. 26 år, lidt af en humørbombe/spreder og en masse energi der nogengange kører i døgndrift!

Med næsten 5000 følgere på Twitch, har DM_Obitz dannet sig en fornuftig Community indenfor Fortnite, World of Warcraft, CS GO mf. hvor han streamer med fans og laver sjove reaktioner og spontane beslutninger.

Obitz startede på YouTube tilbage i 2007 og har siden eksperimenteret med alt fra comedy, gaming, tutorials og hunde/katte videoer. Over 25 kanaler er det blevet til, men nu er han faldet til på kanalen DM_Obitz.

Du kan fange ham på livestream på Twitch, hvor han gør hvad han vil. Dette kan oftest føre til kvalitets content, men også blandet omtale. DM_Obitz er ligeglad, i det sidste ende er han her for at sprede kærlighed og han nyder at streame og opfinde underholdning i alle mulige forskellige scenarier. I sidste ende handler det bare om at have det sjovt og det skal ingen tage fra dig.

Find ham på Twitch: https://www.twitch.tv/dm_obitz

Han vil også medbringe sin ven Daniel, som I også kan finde på Twitch: https://www.twitch.tv/damwow95/