OnePlus launch event

Som vi tidligere har annonceret så kommer OnePlus med et kæmpe setup til NPF 2019. Men hvad vi ikke har nævnt, er at de faktisk kommer direkte fra et OnePlus keynote popup event dagen før NPF! Det første af sin slags nogensinde!

Til det eksperimentelle event, der udføres i samarbejde med Google Lens, vil du kunne være den første i verden til at købe en smartphone fra OnePlus 7T Series!

Dagen vil bl.a. byde på indslag fra Google, besøg fra flere af Danmarks største streamere som fx. JaxStyle, Fjallefar, Kregme og mange flere, underholdning og konkurrencer til køen, keynote live fra London og meget andet der ikke kan afsløres endnu!

Eventet bliver det hidtil største på dansk jord – så kom tidligt!

Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her: http://onepl.us/7TPopUp