Playgames

Playgames.dk er en af Danmarks førende forhandlere af PC spil CD keys til Steam, Origin, Battle.net og Uplay. Uanset hvornår på dagen – eller natten – du finder et spil du gerne vil eje, så leverer de med det samme. Med flere års samarbejde og 100.000 vis af kunder, er Playgames.dk et sikkert valg til køb af spil.

Og de leverer selvfølgelig nogle gavekort til vores Cola- og Cocio Crash konkurrencer, så vinderen kan anskaffe sig nogle nye spil.

Præmierne i begge konkurrencer er:

1. 300 kroners gavekort
2. 200 kroners gavekort
3. 150 kroners gavekort

Allerede nu vil de give nogle gavekort væk! Hvem mener du burde melde sig til Cola- og Cocio Crash konkurrencerne, og vise hvor meget de elsker de drikke? Skriv dit svar i kommentar feltet, og deltag i lodtrækningen om 2 x 300 kroners gavekort til Playgames.dk.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie, og præmien overrækkes til NPF 2019. Denne giveaway er sponsoreret af Playgames.dk. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur.