SteelSeries

SteelSeries har igen i år en stand med demo af alle deres top lækre produkter.

Som første event i Europa kan den nye Sensei TEN prøves til SteelSeries’ Aimmaster turnering, hvor musen naturligvis kan vindes hver dag, ud over en række andre fantastiske præmier.

SteelSeries er også glade for, at være præmie-sponsorer på Red Bulls FIFA Turnering:

Nr. 1: Arctis Pro Wireless Black
Nr. 2: Arctis 7 Black
Nr. 3: Arctis 1 Wireless PS4

Du kan desuden prøve de nye Arctis 1 PS4 i Red Bull’s stand.

Og ikke nok med det! SteelSeries vil også give 1 stk. Sensei Ten væk til en heldig vinder! Denne mus er blevet kåret til “Most Winning in Esports”. Kunne du tænke dig at få fingrene i den? Smid en kommentar (på vores tilsvarende Facebook opslag) med hvem du skal fragge for hårdt med din nye mus! Vinderen bliver fundet i morgen.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Konkurrencen er sponsoreret af SteelSeries. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur.