NPF 2021 bliver fysisk

Danmarks Største Esports-Event er klar til at tage mod hungrende gamere efter nedlukninger og restriktioner efter Corona-pandemien

Efter regeringens udmelding i dag er folkene bag Danmarks Største Esports-Event, NPF, klar til at lave det velkendte event i Messe C i Fredericia d. 15. – 17. oktober 2021.

Vi har længe været meget postive, og har kunne skimte lyset for enden af tunnelen. Med dagens nyhed
bliver vi nærmest blændet af lyset, så vi er virkelig glade og forhåbningsfulde” udtaler Ulrik Petersen,
Arrangør af NPF.

Vi har hele tiden arbejdet på at lavet et fysisk event i år, men har også hele tiden været indstillet på, at det muligvis ikke ville blive helt, som vi kender det, da vi stadig forventede at blive pålagt nogle restriktioner” fortæller Jesper Witt, der ligeledes er en af arrangørerne bag NPF.

Som det ser ud lige, så forventer vi at kunne afvikle NPF med meget begrænsede restriktioner, og det glæder os meget. Gamerne har været tvunget til at game hjemme fra deres værelser, hvilket selvfølgelig også er sjovt, men det er bare ikke det samme som at mødes med sine kammerater i en weekend i Fredericia, hvor man hygger sig og gamer igennem.

Det sidste event NPF lavede inden Danmark lukkede ned, havde man netop lavet et tiltag for
Uddannelsesinstitutionerne. Det tiltag vil NPF fortsætte til NPF 2021.

Vi har haft en løbende dialog med mange skoler og institutioner under nedlukningen. De glæder sig lige så meget som os til at kunne komme til NPF igen, så vi kan fortsætte det gode arbejde, vi havde gang i. Jeg skal have fat i dem alle sammen nu her, så vi kan få sat NPF Academy, som vi kalder tiltaget, på skinner. Det glæder jeg mig virkelig til” udtaler Marc Simonsen, der er arrangør med fokus på NPF Academy.

NPF 2021 bliver afholdt d. 15. – 17. oktober 2021 i Messe C i Fredercia.

Normalt er der 4.000-5.000 deltager til NPF, men ud fra et forsigtigheds-princip, er der til en start sat 2.000 billetter til salg. Det antal vil blive øget, hvis den positive udvikling fortsætter.

”Vi har fået meget opbakning fra vores partnere hos Elgiganten, Red Bull og Forsvaret, men også fra
Fredericia Kommune og Messe C. Det betyder, at vi mere end klar til at kunne lave NPF til oktober” slutter Jesper Witt af.

NPF er en frivillig-drevet organisation med ca. 400 frivillige. 60 af dem bruger tid på eventet året rundt.
Esports-eventet er en social begivenhed, hvor folk samles for at spille computerspil sammen.

Læs mere her på siden.