Content Creators

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til dette stærke hold af content creators til NPF 2019! De sidder lige midt i det hele, så de er ikke til at gå glip af.

Du vil også kunne komme helt tæt på måske din yndlings creator, da vi har en flot lounge til rådighed, hvor man kan sætte sig og tage noget 1on1 CS, fyre vilde moves af i Just Dace, eller blot få en sludder med alle de dejlige personligheder.

Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer flere content creators!

Kunne I bruge noget frisk luft til NPF? Men vil ikke gå glip af sammenholdet? Så tvivl ej mere, for vi kan med stolthed præsentere årets første YouTuber i form af GoJesper.

Som navnet indikerer, fokuserer han på Pokemon GO, og han vil hellere end gerne med jer ud og spille Pokémon GO til NPF 2019.

GoJesperYouTube

Er du også imponeret over de flotte emotes på twitch? Kunne du tænke dig at se emotes blive lavet live? Nu får du chancen.

Monique Løfqvist aka Moccie kommer til NPF, og vil demonstrere hvordan man tegner en emote. Du kan også få tegnet dine egne, og vi har en konkurrence til NPF hvor du kan vinde din helt egen emote, specielt designet til din kanal.

MoccieTwitch

PappiJoe er en af Danmarks stigende Starcraft Vikinger, og en ældre herre, men holder sig stadigvæk på et højt niveau. Han bliver anset som en af topspillerne fra Norden, da han næsten blev kvalificeret til de opympiske lege i PyeongChang i 2018. PappiJoe er kendt fra sin originale spillestil og sin kreative tilgang til spillet, som han ofte viser i sine højt underholdende spil. Han er lige hjemvendt fra WCS Montreal, hvor han blev nummer ét i sin gruppe i 1st Group Stage foran Harstem og Epic, som han begge slog 2-1 i gruppen.

PappiJoeTwitch

Lillekanin er en professionel dansk Starcraft II spiller som aktivt deltager i online og offline turneringer. Han har spillet SC2 siden starten af betaen, og hans unikke spillestil gør ham til en interessant og uortodoks spiller at følge og heppe for, da den blandt andet indeholder mange forskellige typer af cheeses og proxies. Han deltager aktivt i verdensmesterskaber rundt om i hele verden og er en tidligere WCS deltager.

LillekaninTwitch

SpaceMarine har spillet strategispil lige siden 2003. Han startede med at spille Kingdom Under Fire og skiftede over til Warcraft 3 i 2007 og endelig til Starcraft II ved udgivelsen i juni 2010. SpaceMarine foretrækker at spille udenfor metaen og har sin egen unikke stil hvor han prioriterer mindgames over reele metagame strategier. SpaceMarines mål er at skabe og udvidde mulighederne i det spil han elsker, ved at tage mange chancer og finpudse sine builds ned til mindste detalje, for at komme længst foran i forhold til modstanderen.

SpaceMarineTwitch

Martin er en professionel Starcraft II spiller. Han spiller Zerg racen hvor han benytter en meget aggressiv spillestil, der meget hyppigt indeholder Mutalisk spil. Han er en af de nuværende up-and-comming Zerg spillere i Europa.

SpazymazyTwitch

Er du mere til humor end seriøst gameplay? Så har du det nok ligesom RoastedToast.

Hele lørdagen vil RoastedToast gå rundt til NPF, og du kan møde ham i aktivitetsområdet i forbindelse med SoMe campen.

Så kig forbi og få et godt grin med RoastedToast

RoastedToastYouTube