Tilmelding og gruppeoprettelse er åben

Tilmelding og gruppeoprettelse til NPF 2017 er nu åben! Skal du være klar til pladsreservationen?

For at tilmelde dig (og oprette grupper) skal du have købt en billet til årets NPF. Når du har tilmeldt dig, er du klar til at reservere pladser når der bliver åbnet for dette i starten af september. Hold øje med Facebook og vores hjemmeside for at finde ud af hvornår dette sker!

For at tilmelde dig, skal du klikke “Mit NPF” på npf.dk. Herefter vælger du “Opret bruger” og følger anvisningerne. Du skal også oprette en ny bruger, selvom du har deltaget i NPF før.

For at oprette grupper, eller melde dig ind i en, vælg “Mit NPF” på npf.dk. Nu logger du ind og vælger enten “Dan gruppe” eller “Find gruppe”. Følg herefter anvisningerne.

Ved at oprette en gruppe, sørger I for at gruppelederen kan reservere pladser for jer alle, og på den måde sikrer jer at I sidder sammen. Hvis jeres gruppe har mere end 20 medlemmer, kan NPF hjælpe jer med at finde pladser sammen. Udfyld følgende formular (når alle er tilmeldt jeres gruppe), inden den 30. august klokken 20:00, for at ansøge om dette: Pladsreservation for grupper