CS:GO – Semipro præmier og opdatering!

Så er vi klar til at løfte sløret for dette års præmier til CS:GO Semi-Pro turnering, samt en spændende ændring til CS:GO Semi-Pro!

Præmier

Vi kan med glæde meddele at Corsair har valgt at sponsorere turneringen, og der derfor kommer til at være ekstra gode præmier! Fordelingen bliver således:

1. Præmie

5 x Corsair Glaive mus
5 x Corsair Void Stereo headset
5 x Corsair K65 RGB tastatur
1 x 50.000 DKK

2. Præmie

5 x Corsair Harpoon mus
5 x Corsair K65 RGB tastatur
1 x 18.000 DKK

3. Præmie

5 x Corsair Harpoon mus
1 x 7.000 DKK

Nyt CS:GO Semi-Pro format til NPF 2017

Baggrund

Igennem de seneste år har vores GameCrew arbejdet på, gradvist, at professionalisere vores CS:GO-turnering. Først ved at splitte turneringen op, og nu, med næste skridt, hvor vi sætter en øvre grænse for hvor mange hold der kan deltage til CS:GO Semi-Pro-turneringen.

Ændringen sker for at vi kan sikre en god afvikling af vores CS:GO Semi-Pro-turnering, og for at give deltagerne, både i, og udenfor turneringen, en ekstra god oplevelse.

Ændringen

Det betyder, at vi, i år sætter en grænse for at der maksimalt kan være 64 deltagende hold til vores CS:GO Semi-Pro-turnering. Da der sidste år var 55 deltagende hold, så forventer vi selvfølgelig ikke at det bliver et problem.

Skulle der tilmelde sig mere end 64 hold, så vil alle hold blive seedet, og hold seedet til position 65 og op efter, vil blive bedt om at deltage i CS:GO Hygge turneringen istedet.

Turneringsformat

Fredag d. 13. oktober: Gruppespil

  • 22:00 – 02:00: Afvikling af gruppespil
    • Grupper á 4 hold, de 2 bedste hold fra hver gruppe går videre

Lørdag d. 14. oktober: Elimination

  • 10:00: 16 x Bo1 elimination-kampe blandt de 32 tilbageværende hold
  • 11:30: 8 x Bo1 elimination-kampe blandt de 16 tilbageværende hold
  • 13:00: 4 x Bo1 elimination-kampe blandt de 8 tilbageværende hold
  • 14:30 (semi-finale): Bo3 elimination-kampe blandt de 4 tilbageværende hold
  • 18:00 (finale): Bo3 kamp blandt finalisterne. Samt kamp om 3.-pladsen blandt de to hold der tabte kl. 14:30.

Professionel casting

Med skemalagte kampe om lørdagen, og en finale i prime-time, så åbner det muligheden for også at gøre lidt ekstra ud af vores casting, og ikke mindst inddrage scenen til de store kampe. Det er således planlagt at én kamp kl. 11:30 og én kamp kl. 14:30 vil blive spillet på scenen, hvor NPF stiller computere til rådighed, og med casting af selveste Niels ”rizc” Topp. Niels caster kampe på internationalt niveau, og helt exceptionelt har vi hentet ham til NPF. Til at hjælpe sig har Niels allieret sig med Dennis ”vnG” Vang, tidligere topspiller. Med Niels’ store internationale erfaring og supplement fra en topspiller som Dennis, byder vi på casting i højeste kvalitet!