Elgiganten sælger også hardware til NPF

Vidste du at Elgiganten er en af Danmarks største forhandlere af grafikkort, og at Elgiganten også sælger både RAM, CPU’er, bundkort og alt hvad du ellers skal bruge for at bygge en PC?

Elgiganten har siden foråret solgt komponenter på deres webshop, og fører komponenter fra en lang række af de største producenter, så du kommer ikke til at gå forgæves, når du til NPF søger et nyt bundkort, grafikkort, eller en opgradering af din CPU, for Elgiganten har det hele, se bare her:

www.elgiganten.dk/npf

Som en del af samarbejdet med NPF, så river Elgiganten en masse varer ud af deres webshop-lager, og tager det med til NPF, i et helt nyt setup, som man aldrig har set Elgiganten i før!

Og selvfølgelig har Elgiganten også både tastaturer, mus, skærme og lignende med til helt vanvittige priser, kun foreholdt deltagere og gæster på NPF, ligesom der vil være mulighed for at købe både netkabel, stikdåse eller strømkabel til din PC, hvis du skulle have glemt det derhjemme!

Elgiganten er ved at sætte de sidste detaljer på de mange super lækre tilbud, som de tager med til NPF – du kan godt begynde at glæde dig til fantastiske tilbud fra ASUS, Corsair, HyperX, Plantronics, SteelSeries, Turtle Beach og mange mange flere!