Lenovo Legion

Lenovo kommer igen i år med en stand i vores Expo område! Og med en stand der er 5 gange større end sidste år!

De medbringer 2 containere, hvor man har mulighed for at sidde i et professionelt setup og game. Ligesom ved de store professionelle turneringer, hvor man sidder 5 mand sammen. Det er også en perfekt mulighed for, at møde de venner som I ikke sidder sammen med til NPF, og tage en omgang eller to med dem.

Der vil også være nogle trænings sessioner i samarbejde med Sørby hvor man kan opleve hvordan det er, at gå til eSport i en forening og hvordan det er at blive coachet af en rigtig træner. Det vil være muligt at komme og opleve det i Fornite, CS:GO og Rocket League.

Ud over dette vil der også være nogle fede og sjove tiltag involverende Farming Simulator. So stay tuned for that!

Lenovo lægger også en helt ny computer skærm i vores store giveaway pulje! Det drejer sig om en Legion Y25F-10. For at deltage skal du blot skrive i kommentarfeltet på vores Facebook post, hvem du trækker med ind til en omgang professionel gaming i Lenovos containere! Vinderen trækkes i morgen aften.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie, og præmien overrækkes til NPF 2019. Denne giveaway er sponsoreret af Lenovo. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur.