Så kan vi byde velkommen til Samsung til vores Expo område + giveaway!

Hos Samsung får du mulighed for at prøve deres Racerbil Simulation med kørersæde + rat. Derudover, vil der være en konkurrence og præmier til dem med hurtigste tider – super fed simulation som helt sikkert får dig til at se racing games på en anden måde!

Er du også ved at udforske Mobile Gaming og mangler en helt ny topmoderne telefon der kan klare mosten? Så er det endnu en grund til at komme forbi Samsung til NPF 2019, da du får mulighed for at prøve at game på deres nye Samsung Note 10 og S10.

MEN DET VAR IKKE ALT! Samsung udlover et styk Samsung Note 10 telefon til én heldig deltager! For at deltage i denne giveaway skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvilken person du vil besøge standen med til NPF 2019?

Vinderen bliver udtrukket den 25. om aftenen.

Du skal deltage til NPF 2019 for at kunne vinde denne præmie, og præmien overrækkes til NPF 2019. Denne giveaway er sponsoreret af Samsung. Konkurrencen er hverken administreret af, eller associeret med Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur.