Tilmeld dig NPFs nyhedsbrev

De nye GDPR-regler kræver at du bekræfter at du gerne vil fortsætte med at modtage nyhedsmails fra NPF, og det håber vi selvfølgelig at du vil!

Når du modtager NPF’s nyhedsmail, så er du altid opdateret på det sidste nye om årets fedeste event, og går ikke glip af de mange ting der sker til eventet!

Der er også præmier at vinde ved at være med på nyhedsmailen, og er du modtager af vores nyhedsmail d. 15. september, så kan du også være den heldige vinder af ét af 2 x Plantronics RIG headset som vi trækker lod om blandt alle vores nyhedsmails-modtagere d. 15. september!

For at fortsætte med at modtage nyhedsmails om NPF, så skal du blot trykke på linket herunder, og tilmelde dig til at modtage NPF’s nyhedsmail igen. Har du købt billet til NPF 2018 eller 2019, så vil du allerede fremadrettet modtage mails, og kan se bort fra dette.

Gen-tilmelder du dig ikke NPF’s nyhedsmail, og har du ikke købt billet til NPF 2018 eller 2019, så vil du blive slettet fra vores mailingliste herefter, og vi siger tak for den opmærksomhed du har givet os :).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.