Ubisoft kigger forbi!

Ubisoft gentager også successen fra sidste år, og vil være at finde i NPFs Expo område!

Her vil de have en stand med Rainbow Six: Siege tema, hvor de igen i år afholder en turnering i et fedt 5v5 setup med præmier fra HyperX! Der vil være plads til 16 hold efter først-til-mølle princippet! Tilmeldingen til denne turnering er åben allerede nu! Læs mere på: https://npf.dk/rainbow-six-siege-2/

Ud over dette vil de også have åbent for Ubisoft Store hvor man vil kunne købe eksklusivt Ubisoft merchandise som ikke kan købes i butikker. Og ikke mindst vil der også blive afholdt meet & greet for R6 Communitiet!

De sparker allerede nu hele showet i gang, ved at give væk 2 game keys til Rainbow Six: Siege! Smid en kommentar med (på vores Facebook post), hvem du vil hive med forbi Ubisofts stand, og deltag i dette giveaway!

Vinderen vil blive fundet om aftenen den 5. september!

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/ydelser og tages ikke retur. Konkurrencen er hverken administreret af eller associeret med Facebook. Konkurrencen er sponsoreret af Ubisoft.