Årets Event er klar – også i 2020

,

Danmarks største LAN-party NPF med 5.000 gamere vender troligt tilbage igen i år. I 2019 blev eventet kåret til Årets Event ved Danish Game Awards, og vi glæder os til at fejre titlen og game hele weekenden med jer alle, når efterårsferien skydes i gang fredag den 9. oktober.

Årets udgave af NPF bliver forventeligt ikke helt, som den plejer at være. Indtil vi har nærmere afklaring omkring hvordan NPF 2020 skal afholdes, så forbereder vi os på flere mulige NPF-varianter. Vi håber selvfølgelig stadig at kunne lave et fedt event i Messe C i Fredericia, som vi plejer. Nok med lidt mere plads mellem gamerne. Men alternativt overvejer vi en kæmpe online NPF-fest. Er vi tvunget til at blive hjemme, vil vi gøre alt for at bringe den unikke NPF-stemning direkte hjem til dig og vennerne. Her vil du selvfølgelig stadig kunne deltage i turneringer og blive underholdt af showkampe samt opleve masser af gak og gøgl fra livescenen.

Billetsalget åbner senere end normalt

Situationen omkring COVID-19 ændrer sig løbende, og vi vil gerne være sikre på hvilket slags event vi skal have i år, inden vi sætter billetsalget i gang. Hold dig opdateret på vores Facebookside “facebook.com/npflan” – her vil vi løbende opdatere hvad der kommer til at ske. Men uanset hvad, så sæt det store sædvanlige NPF-kryds i kalenderen, og så games vi ved i oktober!

Q&A

Har du spørgsmål til årets NPF, så holder vi en Q&A session tirsdag d. 19. Maj kl. 20:00 på Twitch, hvor du kan stille dit spørgsmål og få svar. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme med gode idéer.

https://www.twitch.tv/npfdk