NPF 2020 bliver online!

,
NPF 2020 bliver online

Vi har henover hele sommeren gået med positive forhåbninger om, at Covid-19 situationen fortsat ville udvikle sig i en positiv retning, så vi kunne afholde NPF 2020 i Messe C i Fredericia, som vi har gjort de sidste mange år.

Desværre har udviklingen på den anden side af sommerferien gået den forkerte vej, og det har regeringen nu taget konsekvensen af, og fastholder forsamlingsforbuddet som det er på 100 personer – eller 500 for idrætsbegivenheder og andre særlige events.

Det betyder, at vi i år ikke kan afholde NPF på samme måde som tidligere og, derfor bliver NPF 2020 onlinebaseret. Vi vil i weekenden fra d. 9. – 11. oktober sørge for underholdning, turneringer og gamer-spas via vores Twitch-kanal til alle jer, der stadig vil være med til at game sammen – om end vi ikke kan samles op mod 5.000 deltagere.

NPF 2020 bliver gratis at deltage i, og vi håber, at I vil støtte op om eventet, og samles i mindre grupper rundt omkring, og skabe jeres egen LAN-stemning, og deltage i NPF 2020 sammen, hver for sig, og sammen med os andre.

Selvom vi har haft et onlineevent som Plan B noget tid, så er der stadig mange detaljer, som vi ikke har helt styr på endnu, men vi skal nok offentliggøre dem, så hurtigt vi har dem på plads.

NPF har kørt i over 20 år, og er drevet af nogle ildsjæle, der hvert år ser frem til at lave det fedeste gaming event.

Vi er selvfølgelig pænt skuffede over, at vi ikke kan tage til Fredericia og game med jer i år. Det hele handler selvfølgelig om at passe på hinanden, og det har vi fuld forståelse for, men derfor kan man godt synes at det er nederen alligevel.

Vi håber at ”se” mange af jer online d. 9. – 11. oktober 2020, og så glæder vi os selvfølgelig til at vende tilbage efter COVID-19 med et stort, fedt og hyggeligt NPF, som vi har været vant til.